Over ons


Meubelstoffeerderij WIMBERT is een bedrijf dat zich bezighoudt met het stofferen van moderne, klassieke en antieke meubelen.

Daarnaast wordt er veel aan projectstoffering gedaan voor bijvoorbeeld ziekenhuizen, kantoren en instellingen. Er wordt ook samengewerkt met diverse ontwerpers. Ook voor uw caravan-, camper-, boot- en autostoffering kunt u bij ons terecht.

Waarom zou u uw meubelen niet eens in een nieuw jasje steken?

Gestoffeerde meubelen geven een individueel tintje aan uw interieur. Vooral hier komt uw persoonlijke voorkeur voor stijl, kleur, dessin en materiaal tot uitdrukking. Maar gestoffeerde meubelen hebben ook erg te lijden onder de tand des tijds. En daardoor zien veel op zich fraaie exemplaren er helaas vaak tamelijk gehavend uit.

Een nieuw jasje doet dan wonderen: of het nu modern is en passend bij het nieuwe tapijt, of degelijk klassiek als op de eerste dag; elegant of rustiek, sierlijk of romantisch, maar steeds precies op maat. Echt een nieuwe bekleding die de meesterhand verraadt. Van uw creatieve meubelstoffeerder.

Bij ons vindt u stofferingen om van te dromen en bovendien de zekerheid van zorgvuldig vakmanschap. Want wij doen alles om ervoor te zorgen dat uw lievelingsplekje er weer piekfijn bijstaat.

Meubelstoffeerderij WIMBERT is aangesloten bij de volgende branche organisaties: